Anlık Bildirim

FIFA 22'nin deneme sürümü, Xbox Game Pass Ultimate ve EA Play aboneleri için erişime açıldı

Yeni FIFA oyunu FIFA 22'nin özel deneme sürümü Xbox Game Pass Ultimate ve EA Play aboneleri için erişime açıldı. Oyunu satın almasanız bile 10 saat boyunca ücretsiz oynayabilirsiniz.

FIFA 22'nin deneme sürümü erişime açıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise EA Canada'nın yaptığı FIFA serisinin yeni oyunu FIFA 22 için çok kısa bir zaman kaldı.

Xbox Game Pass Ultimate ve EA Play Aboneleri Şimdi Oynayabilir

2 gün önce EA Creator Network üyeleri için erişime açılan FIFA 22, şimdi de Xbox Game Pass Ultimate ve EA Play aboneleri için erişime açıldı. Xbox Game Pass Ultimate ve EA Play aboneleri için erişime açılan versiyonun özel erişim versiyonu olduğunu ancak tam sürümden bir farkı olmadığını belirtelim. Yalnızca 10 saat oynama hakkınız var, ardından oyunu satın almanız gerekiyor. Deneme sürümü şu anda yalnızca konsollar için erişime açık. PC sahipleri bu akşam 20:00'ye kadar beklemek zorunda kalacak.

FIFA 22 satın alan tüm kullanıcılar için 1 Ekim'de tamamen erişime açılacak. Oyun; PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One, PC ve Stadia için çıkış yapacak. EA Play abonesi olmak isteyenler şu anda PC'de, Xbox'ta ve PlayStation'da aylık veya yıllık olarak üye olabilir. Xbox Game Pass Ultimate ve PC Xbox Game Pass aboneleri ise zaten EA Play oyunlarına erişebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim