Anlık Bildirim

FIFA 22'nin fiziksel kopya satışları düşüşte: Satışların büyük bir bölümü PlayStation'dan

Electronic Arts'ın popüler futbol oyunu serisi FIFA'nın yeni oyunu FIFA 22, geçtiğimiz günlerde çıkışını yaptı. Çıkışından satışlarından ilk istatistikler de geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.

FIFA 22'nin fiziksel kopya satışları düşüşte Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise EA Canada'nın yaptığı FIFA serisinin yeni oyunu FIFA 22, geçtiğimiz günlerde çıkışını yaptı. Çıkışının ardından da ilk istatistikler geldi.

Fiziksel Satışlar Düşüşe Devam Ediyor

Geçtiğimiz saatlerde GamesIndustry.biz, oyunun ilk satış istatistikelrini paylaştı. Ne yazık ki şu an için ne kadar sattığı açıklanmış değil ancak FIFA 22'nin fiziksel satışları ile ilgili bir istatistik paylaşıldı. Verilere göre oyunun fiziksel satışları FIFA 21'in aynı dönemine göre %35 düşmüş durumda. FIFA 21'in fizikse lsatışları da önceki yıla göre %42 düşmüş durumdaydı. Yani fiziksel satışlardaki düşüş hızla devam ediyor.

Bu düşüşteki sebebin başlıca sebebi dijital satışlarda oyuncuların %20'ye kadar bir indirim kazanabiliyor olması. Ayrıca FIFA 22'nin genel satışlarının %64'ünün PlayStation platformundan yapıldığı da açıklandı. Bu da futbol ve PlayStation'ın birbiri ile ne kadar birleştiğini bir göstergesi daha.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim