Anlık Bildirim

FIFA 22 ilk kez büyük oranda indirime girdi

EA'in 1 Ekim'de çıkış yapan yeni futbol oyunu FIFA 22 ilk kez büyük oranda indirime girdi. FIFA 21 sahiplerine yüzde 60, diğerlerine yüzde 40 indirim yapıldı.       

FIFA 22 Steam’de indirime girdi: İndirimli fiyatı ne kadar?

Bu sene PES’in pes etmesiyle birlikte türünün tek örneği olarak yola devam eden FIFA 22, ilk kez büyük oranda indirime girdi. Oyunseverler, Black Friday indirimleri henüz başlamadığı halde FIFA 22'yi çok ucuza satın alabilecek. Üstelik FIFA 21’e sahip olanlara ek indirim uygulanıyor.

FIFA 21'i olanlara 167,99 TL, olmayanlara 251,99 TL

Steam’de FIFA 22, yüzde 40 indirimle 419,99 TL’den 251,99 TL’ye indi. Steam kütüphanesinde FIFA 21 bulunan oyuncular ise yüzde 60 indirimle 167,99 TL’ye oyunu satın alabilecek. İndirim 24 Kasım akşamına kadar devam edecek.

FIFA 22 Steam linki

FIFA 22 Steam’de indirime girdi: İndirimli fiyatı ne kadar?

FIFA 22, yeni nesil konsollarda yeni nesil oynanışa sahip fakat PC’de eski nesil olarak çıkış yaptı. Tıpkı önceki senelerde olduğu gibi bu sene de oyunda çok az değişiklik var. FIFA hayranları her ne kadar FIFA 22’yi satın almak istemese de yüzde 60’lık indirimi görünce satın alacaktır. Özellikle de FIFA 21’in online modlarındaki oyuncu sayısı iyice azaldığı için çoğu oyuncu mecburen FIFA 22’ye geçiş yapacak.

FIFA 22 Steam’de indirime girdi: İndirimli fiyatı ne kadar? Tam Boyutta Gör

Küçük yenilikler

Bu sene FIFA 22 ile birlikte daha gerçekçi çimler, daha gerçekçi oyuncu hareketleri, daha zor paslaşmalar ve Pro Clubs modu için süper güç özellikleri dikkat çekiyor. Hızlı oyun kurarkenki paslar zorlaştırılmış. Yeni yapay zeka sayesinde çevrimdışı maçlar daha gerçekçi hale gelmiş. Kariyer modunda sıfırdan kulüp oluşturulabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
36573 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İndirim, steam ve
2 etiket daha fifa 22 Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim