Anlık Bildirim

FIFA serisinin olası yeni ismi ortaya çıktı: EA Sports FC

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerin ardından Electronic Arts'ın EA Sports FC ismini markalaştırdığı ortaya çıktı. Bu da serinin yeni ismi olabilaceğini gösteriyor.

FIFA serisinin yeni ismi EA Sports FC olabilir Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı FIFA serisi şüphesiz dünyanın en popüler serilerinden birisi. Ancak geçtiğimiz hafta da sizlere aktardığımız gibi serinin ismi değişebilir. Geçtiğimiz saatlerde oyunun olası yeni ismi ortaya çıktı.

EA Sports FC

7 Ekim'de EA'den serinin ismini değiştirebileceklerine dair bir açıklama gelmişti. Sadece şu an için araştırma aşamasında olduklarını söylemişlerdi ancak belli ki süreç biraz hızlanmış. Bugün ortaya çıkan haberlere göre Electronic Arts, EA Sports FC ismi için birden fazla marka başvurusu yapmış durumda. Bu da akıllara "Serinin yeni ismi mi?" sorusunu getiriyor.

Bu konu için yakın zamanda resmi bir bilgi almamız veya duyuru görmemiz pek olası durmuyor. Çünkü FIFA ve EA'nin anlaşması 2022'nin sonuna kadar devam ediyor. Bu da FIFA ismi ile en az bir oyun daha göreceğiz anlamına geliyor. Ayrıca EA'nin tek amacının yalnızca ismi değiştirmek olduğu diğer anlaşmaların geçerli olacağı söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11286 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
EA Sports FC, fifa ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim