Anlık Bildirim

Fiziksel tuş ve delik içermeyen Meizu Zero'nun yeni fotoğrafları ortaya çıktı

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında tanıtılan Meizu Zero hakkında uzunca bir süredir haber yoktu. Fiziksel tuş ve delik içermeyen telefonun yeni fotoğrafları internete düştü.

Fiziksel tuş ve delik içermeyen Meizu Zero'nun yeni fotoğrafları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Meizu bundan tam bir yıl önce, üzerinde hiçbir fiziksel tuş ve delik olmayan Meizu Zero isimli bir akıllı telefon tanıtmıştı. Ayrıca cihaz 18W güçte kablosuz olarak şarj edilebilen ilk telefon olarak lanse edildi.

Meizu Zero için başlatılan kitlesel fonlama kampanyasında gerekli finansman miktarının sadece yarısı toplanabildi. Bu yüzden akıllı telefon piyasaya sürülemedi. Şimdi ise cihazın prototipini gösteren yeni fotoğraflar internete düştü.

Fiziksel tuş ve delik içermeyen Meizu Zero'nun yeni fotoğrafları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Çıkış tarihi bilinmiyor

Yayınlanan görüntüler akıllı telefonun ön ve arka panelini gözler önüne seriyor. Duyuru sırasında Meizu Zero'nun 5.99 inç AMOLED ekran taşıyacağı ve mSound 2.0 teknolojisi sayesinde ekranın hoparlör işlevi görebileceği belirtilmişti.

Buna ek olarak akıllı telefonun diğer özellikleri arasınmda Snapdragon 845 işlemci, suya ve toza dayanıklılık için IP68 sertifikası ve ekrana gömülü parmak izi sensörü bulunuyor. Meizu Zero'nun kesin çıkış tarihi ve fiyat etiketi konusunda herhangi bir bigi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim