Anlık Bildirim

PS5 ve PC oyunu Forspoken'ın Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu: PC'de 700 TL

Daha öncesinde Project Athia olarak bilinen Forspoken'ın PC ve PlayStation 5 için Türkiye fiyatı belli oldu. Ayrıca oyunun çıkış tarihi de açıklandı.            

Forspoken'ın Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Square Enix'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Luminous Productions'ın yaptığı açık dünya rol yapma oyunu Forspoken'ın, çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı belli oldu.

İlk olarak güzel haberden başlamakta fayda var. Görselliği ile dikkat çeken Forspoken, 24 Mayıs 2022'de PlayStation 5 ve PC için çıkış yapacak. Kötü haber ise oyunun fiyatı. Forspoken'ın Türkiye fiyatı hem PC'de hem de PS Store'da 699 TL. Oyunun mağaza sayfalarını, tanıtım yazısını ve son çıkan fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Forspoken Mağaza Sayfaları

Forspoken, güzel ve zalim Athia topraklarına götürülen New York'lu genç Frey'in yolculuğunu anlatıyor. Evine dönmenin yollarını arayan Frey, yeni edindiği sihirli güçleriyle geniş toprakları aşmak ve devasa canavarlarla savaşmak zorunda.

Güzel Ama Zalim Bir Açık Dünya -

Son teknolojiyle hayata getirilmiş, göz alıcı grafiklere sahip muazzam manzaralara ve ilginç yaratıklara ev sahipliği yapan geniş Athia diyarlarını keşfet.

Özelleştirilebilir Büyü Cephanesi -

Hızlı ve heyecan verici ya da stratejik ve temkinli gibi farklı oyun tarzları sunan çok çeşitli güçlü yetenekleri kullanarak ürkütücü canavarlarla yüzleş.

Sezgisel, Büyüyle Zenginleştirilmiş Parkur -

Duvarları aş, kanyonları geç, baş döndüren yüksekliklerden atla ve geniş topraklarda koş. Frey'in eşsiz yetenekleri açık dünyayı kolaylıkla arşınlayabilmesini sağlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8602 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PlayStation, steam ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim