Anlık Bildirim

Fortnite yeni turnuvası ile Apple’ı protesto ediyor

#FreeFortnite sloganı ile başlayan turnuvada sıralamaya giren oyuncular sloganın logosunu taşıyan hediyelik eşyalar kazanacak. Ayrıca baskı yapmak isteyenlere de dosya hazırlandı.

Fortnite yeni turnuvası ile Apple’ı protesto ediyor Tam Boyutta Gör

Uygulama içerisinde doğrudan ödeme yöntemi kullandığı için Fortnite oyunu önce App Store ardından da Google Play mağazasında yasaklanan Epic Games; hakkını mahkemelerde arayacağını belirtmişti. Ne varki stüdyonun Apple’a karşı ayrı bir kini var gibi.

Protesto turnuvası

Fortnite oyunu iki mağazadan da kaldırıldı ancak Apple ile Epic Games arasında sürtüşme yaşanmış ve Apple bastıran taraf olmuştu. Görünen o ki Epic Games bunu hazmedemedi ve protesto amaçlı bir turnuva başlattı.

Free Fortnite adıyla başlayan turnuvada Apple’ın 1984 yılındaki gökkuşağı renkleri ve bir lama logosu kullanılmış. Metinde de Apple’ın kullandığı fontlar dikkat çekiyor. Turnuvada sıralamaya giren oyuncuların bu logoyu taşıyan hediyelik eşya kazanma şansı olacak.

Epic Games ayrıca Free Fortnite baskısı yapmak isteyenleri de unutmamış. Tişört ve şapkalar için baskı yapmak isteyenler firmanın sitesinde gerekli dosyaları indirebilirler. Firma mutlaka metin ve lama logosunun beraber kullanılmasını istiyor.

Lama logosu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7573 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, free fortnite ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim