Anlık Bildirim

Forza Horizon 5 temalı resmi Xbox kontrolcüsü duyuruldu: İşte ilk görseller

Yılın en çok beklenen oyunlarından birisi olan Forza Horizon 5 temalı özel bir Xbox kontrolcüsü duyuruldu. Şu anda 75 dolardan ön sipariş verilebiliyor.

Forza Horizon 5 temalı Xbox kontrolcüsü duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Xbox Game Studios'n yaptığı, geliştiriciliğini ise Playground Games'in yaptığı yarış oyunu serisi Forza Horizon'ın yeni oyunu Forza Horizon 5'in çıkışına az bir süre kaldı. Geçtiğimiz saatlerde de özel bir kontrolcü duyuruldu.

Xbox'ın Gamescom 2021 sunumunda yapılan duyuru ile Forza Horizon 5 temalı özel Xbox kontrolcüsü ortaya çıktı. Kontrolcünün görünüş dışında normal kontrolcüden bir farkı yok. Kontrolcü sadece görüntü olarak farklı. Analog tuşlarında, araba direksiyonlarından ilham alınan bir yapı bulunuyor ve Xbox düğmesinin dışında kalan tuşlar da özel bir ışıklandırmaya sahip.

Kontrolcü 75 dolarlık fiyatı ile ön siparişe açıldı. Şu anda yalnızca yurt dışına satış var. Kontrolcü, oyun ile aynı gün piyasaya sürülecek. Forza Horizon 5, 9 Kasım 2021'de Xbox Series ve PC için çıkış yapacak. Oyunun ayrıca ilk günden Xbox Game Pass'e dahil olacak. Kontrolcünün görsellerini aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Forza Horizon 5 Temalı Xbox Kontrolcüsünden Görseller

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim