Anlık Bildirim

FTX, Japon kripto borsası Liquid’i satın aldı

En büyük kripto para borsalarından FTX, Japonya'da faaliyet gösterene kripto para borsası Liquid'i satın aldı. FTX bu sayede Japon yasalarına uygun şekilde hizmet verecek. 

FTX, Japon kripto borsası Liquid’i satın aldı Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından FTX, Japonya merkezli bir kripto para borsası olan Liquid’i satın aldı. Bu satın alma işlemine kripto para borsasınına bağlı olan Quoine Corporation ve Quoine Pte isimli yan kuruluşlar da dahil edildi. 

FTX ve Liquid, Japonya'da Büyüyecek

Kripto para borsası FTX, Japonya'nın lisanslı kripto borsası Liquid'i satın aldı. Söz konusu satın alma işlemini FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, Twitter hesabı üzerinde duyurdu.

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried şu şekilde açıklama yaptı:

“FTX, Japonya'daki müşterilerimize ürün ve hizmetler sunmak için FSA'ya kayıtlı bir kripto varlık borsası da dahil olmak üzere Liquid şirketler grubunu satın aldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz”

Yapılan açıklamaya göre FTX'in Japon kullanıcıları, Quoine'nin ticaret platformuna taşınacak. Ayrıca satın alma işleminin, geleneksel kapanış koşullarının yerine getirilmesine bağlı olarak Mart 2022’de tamamlanması bekleniyor. 

Bunun yanında bu anlaşma ile FTX, Liquid ile mevcut Japon kullanıcılarına Japon yasalarına uygun hizmetler sağlayacak. Böylece FTX ve Liquid, Japonya’daki kurumsal müşterilere hizmet vermek için birlikte çalışacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim