Anlık Bildirim

FTX kripto para borsası NFT sektörüne girdi

Kripto para borsası FTX, NFT platformu kurduğunu duyurdu. FTX NFT platformunda kendi NFT'lerinizi oluşturarak satışa sunabileceksiniz. NFT'ler SOL ve ETH üzerinde olacak.

FTX kripto para borsası NFT sektörüne girdi

Kripto para borsası FTX’in kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried, Twitter üzerinden FTX US’nin NFT oluşturmaya olanak tanıyacak bir NFT platformu başlattığını açıkladı.

Haberi “Kendi NFT’lerinizi yapın” sloganıyla duyuran Bankman-Fried paylaşımına bu platformun bağlantısını ve örnek olarak bastığı bir NFT’yi de ekleyerek devam etti.
 
Bankman-Fried, bu NFT’lerin Solana ve Ethereum üzerinde çapraz zincir oluşturulacağını da ekledi. FTX US üzerine kurulmayan NFT’ler de dahil olmak üzere, para yatırma ve para çekme işlemlerinin de birkaç hafta içinde açılacağını duyurdu.

Bu hamle, platformun son aylarda günlük işlem hacimlerinin arttığını gören OpenSea ve Rarible gibi NFT odaklı platformların rekabetini arttırıyor. Bunların yanı sıra dünyanın en büyük kripto varlık işlem platformu Binance ile de rekabete girmiş oluyor.

FTX’in ABD ve küresel siteleri daha önce NFT pazar yerlerini içeriyordu, ancak kullanıcıların kendi token’larını basmasına imkan vermiyordu. Artık kullanıcılar istediği gibi bu üretimleri yapabilecekler. 

FTX kripto para borsası NFT sektörüne girdi Tam Boyutta Gör

SBF’nin örnek NFT’sine verilen son teklif ise haberimizin itibarıyla 1.100 dolar. Eser, beyaz zemin üzerine yazılmış “test” kelimesinden oluşuyor.

https://ftx.us/nfts/token/291222296035270197

Bu tür adımlar FTX’in daha geniş kitlelere ulaşmasına olanak tanıyabilir. Şayet Temmuz ayında FTX, 900 milyon dolarlık bir finansman turunun ardından 18 milyar dolar değerlemeye ulaşmış ve oldukça müşteri kazanmıştı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim