Anlık Bildirim

Yeni Mad Max filmi Furiosa'dan fragman yayınlandı

Bu yaz sinemaseverlerle buluşacak olan yeni Mad Max filmi Furiosa'dan bir fragman daha yayınlandı. Film, ilk olarak Fury Road'da gördüğümüz Furiosa karakterinin gençliğine odaklanıyor.
Furiosa: A Mad Max Saga'dan yeni fragman Tam Boyutta Gör
George Miller'ın imzasını taşıyan Mad Max serisi, uzun yıllar beyazperdeden uzak kaldıktan sonra, 2015 yılında Fury Road ile muhteşem bir dönüş yaptı. Sinemaseverlere aksiyon dozunun hiç düşmediği çılgınca bir deneyim sunan Fury Road'un yakaladığı başarı, yeni Mad Max filmlerinin de önünü açmış oldu. George Miller'ın o günden beri üzerinde çalıştığı Furiosa: A Mad Max Saga, nihayet bu yaz sinemaseverlerle buluşacak.

24 Mayıs'ta vizyona girecek olan Furiosa için tanıtım çalışmalarına hız veren Warner Bros. Discovery, bugün filmden yeni bir fragman daha yayınladı.

Furiosa: A Mad Max Saga, Fury Road'un Öncesinde Geçiyor

Furiosa, A Mad Max Saga, adından da anlaşılacağı üzere, ilk olarak Fury Road'da gördüğümüz Furiosa karakterine odaklanıyor. Fury Road'da Charlize Theron'un canlandırdığı karaktere bu kez genç oyuncu Anya Taylor-Joy hayat veriyor. Zira film hikâyeyi geriye sarıyor ve Furiosa karakterinin gençlik yıllarına odaklanıyor.

Filmin başrollerinde Anya Taylor-Joy'a, Marvel filmlerindeki Thor rolüyle tanıdığımız Chris Hemsworth eşlik ediyor. Şu ana kadar yayınlanan fragmalar, Hemsworth'ün protez makyaj yardımıyla oldukça ilginç bir karaktere büründüğünü gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6475 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
furiosa, mad max ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim