Anlık Bildirim

Merakla beklenen Mad Max filmi “Furiosa” için ilk fragman yayınlandı

George Miller imzalı Mad Max: Fury Road prequel filmi Furiosa: A Mad Max Saga fragmanında Anya Taylor-Joy, kıyametin koptuğu çorak topraklarda göreve çıkan bir kadını canlandırıyor.
Merakla beklenen Mad Max filmi “Furiosa” için fragman yayınlandı Tam Boyutta Gör
Son yılların en iyi aksiyon filmlerinden olan ve her detayıyla izleyenleri mest eden Mad Max: Fury Road ile Charlize Theron'un canlandırdığı Imperator Furiosa büyük ilgi görmüştü. En nihayetinde bu ilgi, karaktere özel bir filme evrildi ve Furiosa: A Mad Max Saga olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Furiosa: A Mad Max Saga, 24 Mayıs 2024'te sinemalarda

Geleneksel toplumların çöktüğü ve su gibi değerli doğal kaynakların tükendiği cehennem gibi bir gelecekte geçen film, Furiosa'nın çok daha genç bir versiyonunun, savaş lordu Dementus tarafından Green Place of Many Mothers'dan kaçırıldıktan sonra hayatı için savaşmak zorunda kalışını anlatıyor.

Merakla beklenen Mad Max filmi “Furiosa” için fragman yayınlandı Tam Boyutta Gör
Yönetmen George Miller'ın kıyamet sonrası çorak topraklardaki bir sonraki macerasında Imperator Furiosa rolünde Anya Taylor-Joy (The Queen's Gambit) yer alıyor. Taylor-Joy'a yardımcı rollerde Chris Hemsworth, Tom Burke, Nathan Jones, Angus Sampson ve Quaden Bayles eşlik ediyor. Filmin senaryosu Miller ve Fury Road'u da kaleme alan Nico Lathouris'e ait.

Öte yandan 2015 yılında gösterime Fury Road’da Imperator Furiosa’yı canlandıran Charlize Theron’un bu filmde de Furiosa’yı canlandırması istenmişti. Yönetmen Miller, Theron’u tıpkı Irishman'de yapıldığı gibi gençlendirmeyi düşünüyordu. Ancak Miller, henüz istenen kaliteye gelinemediğini söyledi ve Anya Taylor-Joy ile anlaşıldı.

Furiosa: A Mad Max Saga, 24 Mayıs 2024'te vizyona girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4849 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Furiosa A Mad Max Saga, furiosa ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim