Anlık Bildirim

Galatasaray dünyanın ilk dijital taraftarını Leo’yu tanıttı

Galatasaray, dünyada ilk niteliğinde olan bir işe imza attı. Sarı kırmızılı ekip, dünyanın ilk dijital taraftarı Leo'yu açıkladı. Leo; müzik, video ve resim alanlarında “influencer” olacak.

Galatasaray dünyanın ilk dijital taraftarını Leo’yu tanıttı.

Spor ve teknolojinin birçok kez birleştiğini gördüğümüz günleri yaşarken, spor kulüpleri bu alanda çokça atılıma imza atmaya devam ederken Türkiye’nin dev kulüplerinden Galatasaray dünyada bir ilke imza attı. Dünyanın ilk dijital taraftarı Leo’yu Galatasaray kamuoyuna tanıttı.

Galatasaray, Leo The Fan iş birliğiyle sosyal medya için yeni projesinde düğmeye bastı. Çeşitli kanallardan taraftarlar ile etkileşim sağlayan Leo isimli sanal bir taraftar oluşturuldu. Galatasaraylı kimliğiyle tasarlanan Leo; müzik, şarkı sözü, video ve çizim alanlarında çalışan bir “influencer” olacak.

Galatasaray taraftarları Leo’yu takip ederek ve ona etkileşim vererek kulübe maddi olarak da katkı sağlamış olacak. Twitter, YouTube, Spotify ve Instagram hesaplarına sahip olan Leo, Galatasaray’la ilgili gelişmelerden sonra paylaşımlarda bulunacak. Dünyada ilke sahne olan bu olay spor kamuoyunda olumlu olarak karşılık buldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3386 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
futbol, galatasaray ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim