Anlık Bildirim

Galaxy A21 tanıtıldı

6.5 inçlik Super AMOLED çentikli ekran, 4 kameralı paket, 4000mAh batarya şeklinde özellikleri olan Galaxy A21 giriş seviyesine yakın bir fiyat etiketi ile geliyor.

Galaxy A21 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Bu hafta Galaxy A serisinde yer alan bazı modellerin global tanıtımını yapan Samsung bir tane de yeni model duyurdu. Giriş seviyesine yakın mücadele edecek Galaxy A21 resmiyet kazandı.

Galaxy A21 özellikleri ve fiyatı

Galaxy A21 modelinde 6.5 inçlik 720 x 1600 piksel çözünürlüğünde nokta çentikli Super AMOLED ekran yer alıyor. Çerçevesiz ekran görünümünü alt çenenin biraz bozduğunu söyleyebiliriz.

8 çekirdekli bir yonga setinin güç verdiği modelde 3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi yer alıyor. 4000MAh kapasiteli batarya 15W hızlı şarj ile desteklenmiş. Arka kısımda bir parmak izi okuyucu yer alıyor.

Kamera tarafında ise 16MP çöünürlüğünde ana sensör, 8MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör, 2MP çözünürlüğünde derinlik sensörü ve 2MP çözünürlüğünde makro sensörden oluşan bir paket mevcut. Ön kamera ise 13MP çözünürlüğünde. Galaxy A21 için 250$ fiyat etiketi belirlenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim