Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A23e’nin render görüntüleri ortaya çıktı

Galaxy A serisini sürekli olarak güncelleyen Samsung, yakında Galaxy A23e’yi tanıtacak. Giriş seviyesinde sade ve şık tasarımı ile dikkat çekecek modelin görüntüleri sızdırıldı.

Galaxy A23e'nin görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Giriş seviyesi ve orta seviyesi pazarında Galaxy A serisi ile büyük başarılara imza atan Samsung, yeni akıllı telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Galaxy A23’ün üçüncü versiyonu olacak A23e’den render görüntüleri sızdırıldı.

 Tek kameraya sahip olacak

Pricebaba, A23e’nin render görsellerini paylaştı. Galaxy A23 cihazları arasında en ucuzu olması beklenen cihaz, oldukça sade bir tasarıma sahip olacak. Cihazın 5.8 inçlik ekranını, kalın çerçeveler kaplıyor. Plastik olduğu düşünülen arka hazne ise tek kameraya ev sahipliği yapıyor.

USB-C ve 3.5mm kulaklık girişine sahip olacak cihazın 5G bağlantısına ve microSD girişine sahip olması bekleniyor. Cihazın Android 12 tabanlı One UI 4.1’e sahip olacağına da kesin gözüyle bakılıyor. Donanımsal özellikleri hakkında detaylı bilgilere sahip olmadığımız cihaz; açık mavi, beyaz ve siyah seçenekleri ile önümüzdeki haftalarda tanıtılacaktır.

Galaxy A23e'nin görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim