Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A71 de Android 12 güncellemesine kavuştu

Samsung, Android 12 güncellemelerine devam ediyor. Ocak ayında üst seviye telefonlarına Android 12 güncellemesini bitiren Samsung, yönünü tabletlere ve orta seviye telefonlarına döndürmüş durumda.

Galaxy A71 Android 12 güncellemesi Tam Boyutta Gör

Galaxy S10 ve Note 10 ailesi dahil olmak üzere üst seviye akıllı telefonlarına Android 12 güncellemesini ulaştıran Samsung, son haftalarda orta seviye akıllı telefonlarına ve tabletlerine de Android 12’yi getirmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Galaxy A51’e başlatılan Android 12 güncellemesi, şimdi de Galaxy A71 için kullanıma sunuldu.

One UI 4.1 ile birçok yenilik geliyor

Popüler orta seviye akıllı telefonu Galaxy A71, Android 11 tabanlı One UI 3.0 güncellemesinden de One UI 4’ü atlayarak direkt olarak One UI 4.1 güncellemesine kavuşuyor. Android 12 ile birçok gizlilik ve güvenlik yeniliğine sahip olan A71, artık dinamik renk teması ve akıllı widget desteği de sunacak. Ayrıca sanal bellek desteği ve sanal belleğin boyutunu ayarlama da One UI 4.1 ile kullanıma sunulmuş durumda. Güncelleme şimdilik yalnızca A71’in 5G versiyonu için çıkmış durumda ancak önümüzdeki haftalarda tüm modeller için kullanıma sunulacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim