Anlık Bildirim

Samsung katlanabilir bir dizüstü bilgisayar geliştiriyor

SID 2021'de birçok prototip gösteren Samsung’un en göz alıcı prototiplerinden biri ise 17 inch boyutunda katlanabilir bir laptop olmuştu. Gelen bilgilere Samsung, prototipi gerçekleştirmek istiyor.

Galaxy Book Fold 17 geliyor Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz aylarda Samsung, SID Display Week 2021’de birçok potansiyel ürün göstermişti. Ekran teknolojileri ile göz kamaştıran Samsung’un en ilginç prototiplerinden biri ise katlanabilir tablet/laptop bir cihaz olmuştu. Gelen bilgilere göre Samsung, bu prototipi gerçekleştirmek istiyor.

Samsung Galaxy Book Fold 17

Galaxy Book serisi ile Windows ekosisteminde ilgi çekici ürünler yapan Samsung, katlanabilir bilgisayar modelini de bu aileye yerleştirmek istiyor. Samsung, bu cihazın tabletten çok bir katlanabilir bilgisayar olmasını istiyor. Cihaz hakkında pek bir bilgi bilinmese de, cihazın OLED bir ekrandan oluşması ve ekran altı kamera teknolojisi ile gelmesi bekleniyor. Cihazın geliştirilme sürecinde olduğuna dair şirketten bir açıklama yapılmadı ancak gerçekten gerçekleşecek bir cihaz ise önümüzdeki aylarda daha çok bilgi öğrenebiliriz. Samsung’un SID 2021'de gösterdiği demoları aşağıda bulabilirsiniz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim