Anlık Bildirim

Galaxy Fold 2, S Pen desteğiyle gelebilir

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un, sancılı bir şekilde piyasaya sürdüğü katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold'un ikinci versiyonunun S Pen desteğiyle gelebileceği ortaya çıktı.

Galaxy Fold 2, S Pen desteğiyle gelebilir Tam Boyutta Gör

Her ne kadar 2019 yılının katlanabilir akıllı telefonların yılı olacağı düşünülse de, bunun gerçekleşmediğini söylemek yanlış olmayacaktır. Şirketler birbiri ardına katlanabilir akıllı telefon prototiplerini sergilediler ancak bunlardan sadece Samsung cihazı piyasaya sürebildi ve de sancılı bir şekilde.

İki tarafa da katlanabilecek

Şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold çeşitli hatalar barındırsa da, Samsung birkaç aylık revize sürecinden sonra Galaxy Fold'u tekrar piyasaya sürdü. Gelen haberler ise bu katlanabilir akıllı telefonun ikinci versiyonunun da yolda olduğuna işaret ediyor. Üstelik Galaxy Fold 2 olarak adlandırılması beklenen bu yeni versiyonu Note serisinde olduğu gibi S Pen desteğine de sahip olabilir.

Galaxy Fold 2, S Pen desteğiyle gelebilir Tam Boyutta Gör

LetsGoDigital'in haberine göre Samsung, Nisan 2019 tarihinde yeni bir patent başvurusunda bulundu 15 Ağustos tarihinde de onay aldı. Ortaya çıkan yeni patent iki yöne katlanabilen bir akıllı telefonu gösteriyor. Ayrıca telefonun katlama çizgilerinde bile S Pen'in çalışacağı belirtilmiş. Şirketin bu yeni cihazı 2020 Mobil Dünya Kongresi'nde görücüye çıkarması ve yıl içinde de satışa sunması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim