Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A35 5G özellikleri netleşti: İşte beklenenler

Samsung'un popüler orta seviye telefonu Galaxy A34'ün halefi olacak Galaxy A35 5G'nin özellikleri yavaş yavaş netleşmeye başladı. İşte Galaxy A35 5G özellikleri...
Samsung Galaxy A35 5G özellikleri netleşti: İşte beklenenler Tam Boyutta Gör
Samsung'un merakla beklenen telefonu Galaxy A35 5G modeli netleşmeye başladı. Hatırlayanlar olacaktır, Galax A34'ün halefi olacak modelin daha önce Geekbench sonuçları paylaşılmıştı. Şimdi de Galaxy A35 5G, FCC sertifikasyon sitesinde görüntülendi. 

Samsung Galaxy A35 5G beklenen özellikler

Kaçıranlar için Galaxy A35 5G'nin 6GB RAM, Exynos 1380 yonga seti ve Android 14 desteğiyle tanıtılacağı doğrulanmıştı. FCC'den alınan bilgiler ise tıpkı kardeşi gibi 5G, NFC ve harici SD kart yuvasına sahip olacağını gösteriyor. Pil bölümünde ise ''EP-TA800'' numaralı şarj cihazı ile gönderilecek. Bu da 25W hızlı şarj desteğini kanıtlıyor.

Daha önce paylaşılan CAD görüntüleri, düz çerçeve ve dikey olarak istiflenmiş üç kamera sensörüne işaret ediyordu. Bu bölümde ise, 50 MP birincil, 8MP geniş açı ve 5MP makro sensörleri bulunacak. Ancak sensör detayları şu an için net değil. Ayrıca 161.6 x 77.9 x 8.2mm ölçülerinde olacak modelin, 120Hz yenileme hızı ve FullHD çözünürlük sunan 6,6 inç OLED panelden destek alacağı belirtiliyor. 

Bu panele ise A34 modelinde olduğu gibi ekran altı parmak izi sensörü eşlik edecek. Son raporlara göre Galaxy A35 5G, bu yılın ikinci çeyreğinde Galaxy A55 ile birlikte piyasaya çıkacak. Ayrıca orta sınıfta görmeye alışık olduğumuz 250 dolarlık fiyat geleneğini koruması bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim