Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S20 kullanıcılarına müjde: Android 12 güncellemesi yakında geliyor

Yeni bir tasarım dili ve gizlilik özellikleri sunacak One UI 4.0'ı amiral gemisi telefonlara dağıtmaya başlayan Samsung'un, yeni güncellemeyi yakında S20 serisine getireceği ortaya çıktı.

Galaxy S20 sahiplerine güzel haber: Android 12 yakında geliyor Tam Boyutta Gör

Android 12 tabanlı One UI 4.0 üzerinde çalışmalarını sürdüren Samsung, cihazlara Material You isimli yeni bir tasarım anlayışı, dinamik renk temaları ve yeni gizlilik özellikleri getiriyor. Halihazırda amiral gemisi telefonlara sunulan yeni güncellemenin yakında S20 serisi için paylaşılacağı ortaya çıktı.

Ocak ayında birden fazla model güncellenebilir

Kore’de yer alan One UI Beta forumlarında S20 kullanıcıların sorularını yanıtlayan bir Samsung Operasyon Yöneticisi, kullanıcılara müjdeli bir haber vererek resmi güncellemenin yayınlanmaya hazır olduğunu söyledi. Ayrıca farklı kaynaklara göre Ocak ayında şirket, yeni güncellemeyi S20 serisi ile beraber Galaxy Note10 serisi, Note 20 serisi, Galaxy Z Flip, Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Fold ve Galaxy Z Fold2 modellerine de getirmeyi planlıyor.

Ortaya çıkan bilgilere göre Ocak ayında birden fazla modelin One UI 4.0'a güncellenebileceğini söyleyebiliriz. Bununla beraber Şubat ayında güncelleme alacak son cihazlar ise Galaxy S10 serisi, Galaxy A52 5G ve Galaxy Tab S7/Tab S7+ olacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim