Anlık Bildirim

Galaxy Tab S6 Lite'ın halefi yolda: Exynos 1280 ile geliyor

Kısa süre önce yeni amiral gemisi telefonlarını tanıtan Samsung şimdi de yeni bir Galaxy Tab Lite tablet çıkarmaya hazırlanıyor. Exynos 1280 işlemcili model Geekbench platformunda göründü.

Galaxy Tab S6 Lite'ın halefi yolda: Exynos 1280 ile geliyor Tam Boyutta Gör

Samsung dün gerçekleştirdiği etkinlikte merakla beklenen Galaxy S24 serisini resmen tanıttı. Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra adı altında sunulan cihazlar üst segmentte mücadele edecek. Yeni amiral gemilerini piyasaya süren şirketin boş durmaya niyeti yok.

Güney Koreli firma şimdi de yeni bir tablet çıkarma hazırlığında. Bildiğiniz üzere Samsung uygun fiyatlı modeller için "Lite" takısını kullanıyor. Bu kapsamda piyasaya sürlen son tablet 2021'de tanıtılan Galaxy Tab A7 Lite idi. Ancak görünen o ki Galaxy Tab S6 Lite'ın halefi yolda.

Galaxy Tab S6 Lite'ın halefi yolda: Exynos 1280 ile geliyor Tam Boyutta Gör

Samsung'un yakında çıkacak Galaxy Tab Lite tableti Geekbench sızıntısı ile gündeme geldi. Cihaz SM-P620 model numarasına sahip. Bu ibare Galaxy Tab S6 Lite serisinden bir model olacağını gösteriyor. Galaxy Tab S6 Lite'ın halefi veya 2024 versiyonu olarak karşımıza çıkabilir.

Netleşen detaylar

Teknik özelliklerine baktığımızda tabletin Exynos 1280 işlemci ve 4 GB RAM ile donatıldığını görüyoruz. Android 14 yüklü cihaz tek çekirdek testinde 930 puan, çok çekirdek testinde ise 1.840 puan elde etmiş durumda. Şu anda elimizde bunlardan başka herhangi bir ayrıntı yok.

Galaxy Tab S6 Lite'ın halefi yolda: Exynos 1280 ile geliyor Tam Boyutta Gör

Önümüzdeki aylarda tabletle ilgili daha fazla bilginin sızması muhtemel. Galaxy Tab S6 Lite 2022 versiyonunun 10.4 inç TFT ekran, Snapdragon 720G işlemci, 4 GB RAM, 128 GB'a kadar depolama alanı, 7.040 mAh pil ve AKG imzalı stereo hoparlörlerle donatıldığını hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim