Anlık Bildirim

Galaxy Watch 4 serisi ilk güncellemesini aldı

Samsung’un Tizen işletim sistemini geride bırakıp, Google ile beraber geliştirdiği Wear OS’a sahip ilk cihazlar olan Galaxy Watch 4 serisi, çıkışından 1 hafta önce ilk güncellemesine kavuştu.

Galaxy Watch 4 serisi ilk güncellemesini aldı Tam Boyutta Gör

Samsung, geçtiğimiz aylarda Tizen işletim sistemini terk edip Google ile beraber yeni nesil Wear OS’u geliştirdiğini duyurmuştu. Duyurunun ardından Android akıllı saatlerine olan güven yeniden artmıştı. Bu işletimine sahip olacak ilk cihazlar olan Galaxy Watch 4 serisi, Samsung’un Ağustos ayındaki Unpacked etkinliğinde tanıtılmıştı. Galaxy Watch 4 serisi incelemelerde oldukça beğenildi ve şimdi de çıkışından 1 hafta önce ilk güncellemesine kavuştu.

R8xxXXU1BUH5 versiyonlu güncelleme cihaz stabilitesini arttırıyor, genel hataları gideriyor, özellikleri geliştiriyor, yeni özellikler getiriyor ve cihaz performansını arttırıyor. 290.52 MB boyutundaki güncellemenin ne gibi özellikler getirdiği henüz bilinmiyor ancak önümüzdeki günlerde ortaya çıkacaktır.

Galaxy Watch 4 serisi ilk güncellemesini aldı Tam Boyutta Gör

Samsung’un Wear OS’lu ilk akıllı saatleri olan Galaxy Watch 4 serisi Wear OS üzerine OneUI arayüzü sunarak Galaxy ekosistemi ile entegre çalışıyor. Samsung’un OneUI güncelleme konusundaki uzmanlığı düşünüldüğünde Galaxy Watch 4 serisi, önümüzdeki yıllarda oldukça sık güncellenecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim