Anlık Bildirim

Galaxy Watch 5 Pro'da döner çerçeve yer almayacak

Samsung Galaxy Watch 5 Pro ile ilgili bazı detaylar gün ışığına çıktı. Gelen bilgiler Güney Koreli şirketin akıllı saatte döner çerçeveye yer vermeyeceğini gösteriyor.

Galaxy Watch 5 Pro'da döner çerçeve yer almayacak Tam Boyutta Gör

Samsung'un bir sonraki akıllı saati, birçok kişiyi hayal kırıklığına uğratacak gibi görünüyor. Teknoloji sektörünün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Ice Universe, Galaxy Watch 5 Pro'nun döner çerçeveye sahip olmayacağını ima etti.

Güney Koreli markanın Galaxy Watch 5 Pro'da döner çerçeveye yer vermesini umduğunu belirten bir kullanıcıyı yanıtlayan Ice Universe bu konuda pek de iç açıcı konuşmadı. Zira yazdığına bakılırsa akıllı saatte bu özellik yer almayacak.

Galaxy Watch 5 Pro hakkında bilinenler

Döner çerçeve akıllı saatin suya dayanıklılığını veya sağlamlığını etkilemediği gibi pazarda öne çıkmasını sağlıyor. Ice Universe, Samsung'un neden bu özellikten vazgeçtiği hakkında herhangi bir yorum yapmadı. Bu arada cihazla ilgili bazı detaylar da sızdırılmış durumda.

Galaxy Watch 5 Pro'nun 580 mAh kapasiteli bir batarya içereceği söyleniyor. Ayrıca akıllı saatin titanyum kasa ve safir camla geleceği de bildirilen detaylar arasında. Şu an için cihazla ilgili paylaşılmış herhangi bir resmi bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim