Anlık Bildirim

Galaxy Z Flip 2 daha büyük dış ekran ve batarya ile geliyor

Samsung’un dikey konumda katlanabilen ekrana sahip akıllı telefonu Galaxy Z Flip yenileniyor. Galaxy Z Flip 2 daha büyük bir dış ekran ve batarya ile geliyor.

Galaxy Z Flip 2 daha büyük dış ekran ve batarya ile geliyor Tam Boyutta Gör

Katlanabilir akıllı telefonlar pazarda artık yerini sağlamlaştırmış durumda. Bu sınıfın lideri konumundaki Samsung yeni ürünlerin çalışmalarını südürüyor. Galaxy Z Flip 2 bunlardan birisi.

Galaxy Z Flip 2 neler sunacak?

Galaxy Z Flip modeli hatırlanacağı üzere dikey şekilde katlanan bir yapıya sahipti. Daha küçük dış ekran bilgilendirme ve vizör gibi işlere yararken; katlanabilir iç ekranda standart işlemler yerine getiriliyordu. Samsung bu modelin bir de 5G versiyonunu çıkarmıştı.

Sektörden gelen bilgilere göre Galaxy Z Flip 2 modeli daha büyük bir dış ekrana sahip olacak. Dış ekranın daha fonksiyonel hale getirileceği tahmin ediliyor. Ayrıca katlanabilir ekran da firmanın yeni bir ultra ince katmanını kullanacak. Ekranı daha verimli hale getirmek için menteşe sisteminin de yenileneceği ifade ediliyor.

Son olarak yenilenen donanım ile birlikte bataryanın da büyüdüğü ifade ediliyor. Böylece daha uzun kullanım sürelerine ulaşılabilecek. Bunun haricinde işlemci, ekran boyutu, çözünürlük veya bellek gibi detaylar hakkında detay bulunmuyor. Galaxy Z Flip 2 en erken gelecek yılın başlarında tanıtılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim