Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Flip 3 için de Android 13 güncellemesi yayınlandı

Android 12 güncelleme hızı ile dikkat çeken Samsung, Android 13 ile başarısını iyice arttırdı. Birçok cihazı için One UI 5 güncellemesini veren firma, şimdi de güncellemeyi Z Flip 3’e getiriyor.
Galaxy Z Flip 3 için Android 13 yayınlandı Tam Boyutta Gör
Android tarafında Pixel cihazları dışında en hızlı güncellemeleri veren Samsung, geçtiğimiz yıl Android 12 güncellemeleri ile diğer markalara örnek olmuştu. Ağustos ayında çıkış yapan Android 13 güncellemesini de hızlı bir şekilde birçok cihazına ulaştıran firma, şimdi de geçtiğimiz yılın sevilen akıllı telefonu Galaxy Z Flip 3’ü güncelliyor.

Hindistan’da kullanıma sunuldu

Galaxy S22, S21, S20, Note 20, Galaxy A53, Galaxy A52, Galaxy Tab S8 ve bazı diğer modellerden sonra Samsung, Galaxy Z Flip 3 için de Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesini yayınladı. F711BXXU3DVK3 kod adlı güncelleme, kasım güvenlik yaması ile beraber geliyor ve an itibari ile Hindistan’da kullanıma sunulmuş durumda.

Güncelleme, Galaxy Z Flip 3 cihazına özel yenilikler içermese de birçok yeniliği beraberinde getiriyor. One UI 5; yenilenmiş dinamik tema seçenekleri, daha akıllı Wi-Fi bağlantısı, yenilenmiş bildirim merkezi, üst üste binen widgetlar, geliştirilmiş gizlilik seçenekleri ve Samsung Dex yenilikleri ile beraber geliyor. Güncelleme, önümüzdeki haftalarda küresel olarak kullanıma sunulacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim