Anlık Bildirim

Garmin, daha iyi solar şarj sunduğu Fenix 7 serisini ve yenilenmiş Epix'i duyurdu

Garmin, önceki modellere kıyasla daha iyi solar şarj ve LED el feneriyle geleceğini belirttiği Fenix 7 serisiyle beraber yenilenmiş Epix akıllı saatini satışa sundu.

Garmin, Fenix 7 serisini ve yenilenmiş Epix'i duyurdu Tam Boyutta Gör

CES 2022'de Venus 2 Plus ve Vivomove Sport'u piyasaya süren Garmin, Fenix 7 serisi ve yeni Epix'i duyurdu. Fenix 7 serisi üç farklı boyutla geliyor ve her boyut farklı bir isimlendirmeye sahip. Serideki akıllı saatlerden Fenix 7S, 42mm; Fenix 7, 47mm; Fenix 7X ise 51mm boyutlarıyla sunuluyor. Yenilenen Epix, yalnızca 47mm boyutunda tek seçenekle geliyor.

Fenix 7 serisi ve Epix(Gen2) neler sunuyor?

Garmin Fenix 7 serisindeki üç model de fiber takviyeli polimerden yapılmış temel versiyonda gelecek ancak her üç model için de Solar Editions ve Sapphire Solar Edition seçenekleri sunulacak. Ayrıca akıllı saatler, Sapphire Solar Editions ile dayanaklılık açısından titanyum kasa ve safir ekran gibi eklentilere sahip olacak.

Fenix 7 serisi, dokunmatik ekrana da sahip olacak ancak isteyen kullanıcılar, dokunmatik ekranı devre dışı bırakarak sadece fiziksel düğmelerle de kontrol sağlayabilecek.

Garmin, Fenix 7 serisini ve yenilenmiş Epix'i duyurdu Tam Boyutta Gör

Her üç model de, önceki modellere kıyasla daha iyi solar şarj desteği sunacak. GPS etkinleştirildiğinde şirket, Fenix 7X modelinin güneş enerjisi kullanırken 578 saate kadar kullanım ömrüne sahip olunacağını söylerken  bu süreler, Fenix 7 modelinde 289 saat ve Fenix 7S modelinde 162 saat olarak belirtiliyor.

Garmin, Fenix 7 serisini ve yenilenmiş Epix'i duyurdu Tam Boyutta Gör

Donanım açısından, Fenix ??7 serisi artık L5 frekans aralığına sahip bir GPS'e, kalp atış hızı monitörüne, kalp atış hızını ve kandaki oksijen seviyesini ölçen oksimetreye, termometreye ve altimetreye sahip olacak. Fenix 7X ayrıca gece aktiviteleri sırasında daha iyi görüş sağlayabilmeleri için kırmızı veya beyaz ışıklı bir LED el feneri özelliğiyle gelecek.

Garmin, Fenix 7 serisini ve yenilenmiş Epix'i duyurdu Tam Boyutta Gör

Epix(Gen 2), solar şarj desteğinden yoksun olacak ancak Fenix ??7 donanımının ve özelliklerinin çoğunu barındıracak. Bir diğer fark olarak ise güncel Epix'te 1.3 inçlik her zaman açık OLED ekrana yer verilecek. 47mm'lik tek boyutla sunulacak olan Epix(Gen 2), tek şarjla 16 günlük kullanım sağlayacak.

Fenix 7 serisi ve Epix(Gen 2) fiyatları

Fenix 7 serisinde seçilen donanım modele göre fiyat etiketleri 700 dolardan başlarken 1000 dolara kadar yükseliyor. Epix(Gen 2) normal modeli 900 dolar, safir modeli ise 1000 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim