Anlık Bildirim

Geely Galaxy E8 elektrikli sedanın yeni görselleri ortaya çıktı

Çinli üreticiler elektrikli otomobil işini çok sevdi. Ülkenin en büyük otomotiv gruplarından biri olan Geely, yeni amiral gemisi elektrikli modeli Galaxy E8'in resmi görsellerini yayınladı. 
Geely Galaxy E8 elektrikli sedanın yeni görselleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Yeni Geely Galaxy E8, şık tasarımı ve dört kapı coupe formuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. L7 ve L6'nın ardından Galaxy serisinin üçüncü üyesi olarak karşımıza çıkacak olan model, yılın son çeyreğinde piyasaya sürülecek.

Galaxy E8; 5010 mm uzunluğa, 1920 mm genişliğe, 1465 mm yüksekliğe ve 2925 mm aks mesafesine sahip oldukça büyük bir model. Piyasaya sürüldüğünde, 2024'ün ilk çeyreğinde ülkemize de gelecek olan BYD Han gibi dişli modellerle rekabet edecek.

Galaxy E8; ince LED farları, dinamik tasarımı, aerodinamik tasarıma sahip çift renkli jantları, gizli kapı kolları, boydan boya uzanan stop lambaları ve geniş arka difüzörü ile premium bir görüntü sunuyor. Tavanda opsiyon olarak sunulan Lidar da otomobilin gelişmiş sürüş asistan teknolojilerine yardımcı oluyor.

Geely Galaxy E8 elektrikli sedanın yeni görselleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
İç mekana ilişkin henüz net bir paylaşım yok fakat daha önce sızdırılan casus fotoğraflara bakarsak konsolda Galaxy Light konseptinden esinlenildiğini görebiliyoruz. Bu alanda 8K çözünürlüğe sahip 45 inçlik büyük bir ekran bulunuyor. Bu ekran, Qualcomm Snapdragon 8295 yonga setinden güç alıyor.

Konsolun üzerine konumlandırılan bu ekran, 1130mm x 138mm görüntü alanına sahip ve 9.8 mm kalınlığında. Geely ayrıca ekranın parlama yapmadığını, parmak izi bırakmadığını, suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu belirtiyor. Konsolda ayrıca uçaklardaki lövyeyi andıran direksiyon dikkat çekiyor ki Tesla bunu denemiş fakat pek olumlu geri dönüş almamıştı.

Geely Galaxy E8, arkadan itişli ve dört tekerlekten çekişli, yani tek ve çift motor seçenekleriyle satışa sunulacak. Arkadan itişli modelin 400V bataryaya, 200 kW elektrik motoruna ve 190 km/s son hıza sahip olacağı belirtiliyor ancak çift motorlu versiyon ile ilgili henüz bir detay yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim