Anlık Bildirim

GeForce Now geri adım attı: Global Founders üyeleri istemezse Game+'a geçmeyebilir

GeForce Now'ın geçtiğimiz günlerde aldığı karar birçok insanı kızdırmıştı. Geçtiğimiz saatlerde de GeForce Now bu kararından döndü. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

GeForce Now geri adım attı: Global Founders üyeleri istemezse Game+'a geçmeyebilir Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi GeForce Now, Turkcell ile işbirliği yaparak Game+ adı altında Türkiye'de sunucu açtı ve GeForce Now sistemini yerelleştirdi. Önce açıklanan fiyat yüzünden oyuncular üzüldü, ardından da geçtiğimiz günlerde Global Founders üyeleri için alınan karar oyuncular kızdırdı.

Geçtiğimiz günlerde GeForce Now, Global Founders üyesi olanları yani yurt dışındaki serverları kullanan üyelere sormadan, tüm üyeleri 3 Mayıs'ta Game+'a taşıyacağını açıkladı. Ardından da doğal olarak bu olay büyük bir tepkiye yol açtı. Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre GeForce Now geri adım attı.

Gönderilen maillere göre hali hazırda Global Founders üyesi olanlar eğer istemezse Game+'a geçmek zorunda değil. Global Founders'ı kullanmaya devam edebilirler. Eğer Global Founders üyeleri Game+'a geçmek isterse ilk yıl için aylık 49,90 TL'ye ödeyerek Türkiye serverlarını kullanabilir. 

49,90 TL'lik fiyat, yalnızca Founders üyeliği olup Game+'a geçmek isteyenler için. İlk kez abone olacaklar için fiyat hala 75 TL. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12267 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
game plus, game+ ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim