Anlık Bildirim

GeForce RTX 3090 üzerine Crysis 3 kuruldu

GeForce RTX 3090 ekran kartının 24GB GDDR6X grafik belleğini depolama alanı gibi kullanan bir oyuncu; Crysis 3 oyununu kurararak yüksek ayarlarda çalıştırmayı başarmış.

GeForce RTX 3090 üzerine Crysis 3 kuruldu Tam Boyutta Gör

Bilgisayar bellekleri üzerinde sanal olarak depolama alanı oluşturulması ve kullanılması bilinen bir konu. Bir kullanıcı GeForce RTX 3090 ekran kartının potansiyelini görebilmek adına GDDR6X belleğini farklı bir amaç için kullandı.

Crysis 3 çalıştırdı

Strife212 lakaplı kullanıcı GitHub üzerinde açık kaynak olarak dağıtılan VRAM Drive uygulamasını kullanarak GeForce RTX 3090 ekran kartının çok hızlı 24GB GDDR6X belleğini depolama haline getirmiş.

Kullanıcı 24GB bellek üzerine toplamda 15GB yer kaplayan Crysis 3 oyununu kurmuş. Kalan 9GB alan ise oyunun grafik varlıklarını yüklemek ve belleği kullanmak için ayrıldı. Böylece oyunun toplam VRAM kullanımı 20GB’ı geçmiş oldu.

GeForce RTX 3090 üzerine Crysis 3 kuruldu Tam Boyutta Gör

Yapılan testlerde Crysis 3 oyunu Yüksek ayarlar açık iken 4K çözünürlüğünde 75fps değerini yakalayabilmiş. GDDR6X bellek haliyle sistem belleğinden ve NVMe belleklerden çok daha hızlı bir çözüm sunuyor.

En üst seviye ekran kartları, RAM bellekler ve SSD sürücülerden kurulu sistemlerde ekran kartı belleğine oyun kurmak pek başvurulan bir yöntem değil ancak yine de denemeye değer bir şey gibi gözüküyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim