Anlık Bildirim

Getir, İspanyol rakibini satın aldı

Süpermarket ürünlerini kısa sürede kapıya getiren mobil uygulama Getir, büyümeye devam ediyor. Getir, İspanya ve İtalya'da hizmet veren rakibini satın aldığını duyurdu.

Getir, Blok'u satın aldı Tam Boyutta Gör

Yakın zamanda 7,5 milyar dolar değerlemeyi aşan yerli girişim Getir, yurt dışı yatırımlarını adım adım sürdürüyor. Getir, İspanyol rakibi BLOK’un tamamını satın aldı. BLOK bundan sonra Getir markasıyla hizmet verecek. Anlaşmanın maddi boyutu açıklanmadı.

İspanya ve İtalya’da hizmet veren BLOK, Portekiz’dehizmete başlamak için gün sayıyordu. Getir yakın zamanda Barselona, Madrid ve Milano’da teslimata başlayacak. Önümüzdeki günlerde ise Roma ve Lizbon’da hizmet sunacak.

Getir, Blok'u satın aldı Tam Boyutta Gör

Konuyla ilgili açıklama yapan Getir’in Kurucusu Nazım Salur; “Öncüsü olduğumuz sektörün büyümesi ve güçlenmesi için yeni iş birliklerini değerlendirmeye gayret ediyoruz. Sektöre giriş yaptıktan sonra kısa zamanda büyük başarılar elde eden, aynı zamanda kültürel uyumumuzun da tam olduğuna inandığımız BLOK uygulamasını bünyemize kattık. Londra, Amsterdam, Paris ve Berlin’den sonra şimdi de Barselona, Madrid ve Milano sokaklarını Getir moru ile renklendireceğiz” dedi. BLOK’un İspanya ve İtalya’daki yerel tecrübe ve bilgisinin önemine de dikkat çeken Salur, “BLOK’un yereldeki başarısı sayesinde bölgedeki en iyi hizmeti veren şirket olacağımıza inancımız tam” şeklinde konuştu.

Getir yurt dışında İngiltere, Hollanda, Almanya ve Fransa sokaklarında hizmet veriyor. Yılın son çeyreğinde Amerika operasyonlarını tamamlamayı ve New York gibi önemli şehirlerde teslimata başlamayı hedefliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14436 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
getir, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim