Getir, araç kiralama platformu Moov’u satın almak için Rekabet Kurumu’na başvuru yaptı. Getir, Moov hisselerinin yüzde 75’ini Çelik Motor’dan devralacak.
Rekabet Kurulu (RK) internet sitesinde yayınlanan açıklamada şu ifadeye yer verildi:
“Bildirim konusu işlem, Getir Perakende Lojistik A.Ş.'nin, Moov Dijital Ulaşım Çözümleri Ticaret A.Ş.'nin hisselerinin %75'ini Çelik Motor Ticaret A.Ş'den devralması işleminin bildirilmesidir.”
Getir, 16 milyon dolar ödeyecek
Getir, Moov’un yüzde 75 hissesi için 16 milyon dolar ödeyecek. Anlaşmanın bedeli Anadolu Grubu tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamayla duyurulmuştu.
Moov, kullanıcılarına saatlik araba kiralama hizmeti sunuyor. Tıpkı scooter kiralar gibi kolay bir şekilde araba kiralayabiliyorsunuz. Araba kiralamak için çevrenizdeki arabalardan birinin yanına gitmeniz yeterli. İşlemlerin tamamlanmasının ardından arabanın kilidi otomatik olarak açılıyor ve sürüş başlıyor. Hedef noktaya vardıktan sonra arabanın kapısını kapatıp kiralama işlemini sonlandırabiliyorsunuz. Şubeye araba teslim etmeye gerek kalmıyor. Bulunduğunuz yere arabayı bırakabilirsiniz. Kiralama ücreti, aracı kullandığınız dakika sayısına göre belirleniyor. Kısa süreli kiralamalarda uygun fiyata denk geliyor. Getir; İstanbul, İzmir ve Ankara’da hizmet veriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


istilacı asıl sizsiniz suri çöpler... afgan çöpler... paki çöpler...
zaten üretmediğini ne biliyorsun?... :P
yakında p.vatif çıkarır bu marka. yapmadığı birşey kalmadı zaten.
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.