Anlık Bildirim

Getir şimdi de ABD'ye açılıyor

İngiltere, Hollanda, Fransa ve Almanya ofis açan Getir şimdi de ABD'de hizmet vermeye başlıyor. Getir'in ABD'de üç şehirde hizmet vereceği açıklandı. Getir, Ocak ayında Londra'da teslimata başladı.

Getir şimdi de ABD'ye açılıyor Tam Boyutta Gör

Online market uygulaması Getir, Londra’yla başladığı yurt dışı macerasında büyük bir adıma imza atıyor. ABD’nin New York, Chicago ve Washington DC bölgelerinde hizmet verecek.

Getir’in LinkedIn hesabında ABD Ülke Müdürü pozisyonu için iş ilanı yayımlandı. İngiltere, Hollanda, Fransa ve Almanya ofisleri için iş ilanları açan yerli girişimin şimdi de ABD’de hizmet vereceği kesinleşmiş oldu.

Yayımlanan iş ilanında Getir’in ilk etapta 3 şehirde (New York, Chicago ve Washington DC) hizmet vereceği belirtiliyor. Getir’in ABD’deki geleceği hakkında yol gösterici ve şirketi kendi şirketi gibi sahip çıkacak bir ülke müdürü aranıyor. Ülke müdürünün yanı sıra pazarlama müdürü, operasyon başkanı ve hukuk müşaviri için daha önceden açılmış iş ilanları mevcut.

Getir şimdi de ABD'ye açılıyor Tam Boyutta Gör

Getir son aldığı yatırımlarla 2,6 milyar dolar değerlemeye ulaştı ve Türkiye’nin teknoloji alanındaki ikinci unicorn girişimi oldu. Dakikalar içinde teslimat yapmasıyla Londra’da kısa sürede büyük ilgi gördü. Şirketin iki yıl sonra New York Borsası’nda halka açılması ve büyük yatırımlara kucak açması planlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11136 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, getir ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim