Anlık Bildirim

Söylentiye göre PS4 oyunu Ghost of Tsushima'nın devamı olan Ghost of Ikishima isimli küçük bir oyun geliştiriliyor

PlayStation 4'ün özel oyunlarından olan ve 2020'ye damga vuran Ghost of Tsushima'nın bağımsız bir DLC'si üzerinde çalışıldığına dair yeni söylentiler çıktı.

Ghost of Ikishima isimli yeni bir oyun geliştiriliyor olabilir Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Sucker Punch'ın yaptığı PlayStation 4 özel oyunu Ghost of Tsushima, 2020 yılında çıkmış ve yılın en iyilerinden birisi olmuştu. Son günlerde çıkan bir söylentiye göre ise Ghost of Ikishima isimli yeni bir oyun geliştiriliyor.

Ghost of Ikishima Bağımsız Bir DLC Olabilir

Sucker Punch'ın bir süredir yeni bir oyun üzerinde çalıştığı resmi olarak açıklanmasa da iş ilanları sebebiyle biliniyordu. Son çıkan söylentiler ise stüdyonun Ghost of Ikishima isimli yeni bir oyun üzerinde çalıştığı yönünde. Bu oyun daha tam bir oyundan ziyade daha çok Spider-Man'in bağımsız Miles Morales DLC'si gibi olacak, en azından söylentiler bu yönde. 

Yine söylentilere göre bu yeni bağımsız DLC de ilerleyen haftalarda düzenlenecek olan bir PlayStation sunumunda gösterilecek. Birçok şirketin sunumunun ardından tüm gözler Sony'e dönmüş durumda ve özellikle Xbox'ın insanları hayran bırakan sunumunun ardından Sony neler yapacak merak ediliyor. 

Ghost of Tsushima'nın PC'ye gelecek sıradaki PlayStation oyunu olduğu yönünde de son günlerde birçok söylenti çıkmıştı. Ghost of Tsushima için hazırladığımız, galeriyi aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim