Anlık Bildirim

Bethesda'nın konsolda PS5'e özel oyunu Ghostwire: Tokyo'nun çıkış tarihi sızdı

Bethesda'nın yayıncılığını yaptığı konsolda PlayStation 5'e özel olacak Ghostwire: Tokyo'nun çıkış tarihi PlayStation Store üzerinden sızdırıldı.                

Ghostwire: Tokyo'nun çıkış tarihi sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Bethesda'nın yaptığı, geliştiriciliğini ise Tango Gameworks'ün yaptığı, korku temalı aksiyon macera oyunu Ghostwire: Tokyo'nun çıkış tarihi gözüktü.

24 Mart 2022

Geçtiğimiz saatlerde Ghostwire: Tokyo'nun çıkış tarihi PlayStation Store'da gözüktü. Sayfaya göre oyun 24 Mart 2022'de çıkış yapacak. Daha öncesinde oyun ilkbahar 2022'ye ertelenmişti. Bu yüzden tarihin doğru olma ihtimali bir hayli yüksek. Tarihin gözükmesinin ardından sayfanın güncellendiğini ve tarihin kaldırıldığını hatırlatalım.

Ghostwire: Tokyo, Sony'nin Bethesda ile anlaştığı ve konsolda PlayStation 5'e özel oyunlardan birisi. Oyun ayrıca PC için de çıkış yapacak. Büyük bir ihtimalle bu oyun bir süre sonra Xbox'a da gelecektir ancak çıkışından sonra 1 yıl içerisinde gelmeyeceğini düşünebiliriz. 

Oyunun konusu ise şu şekilde: Tokyo, şehir nüfusunun %99'u bir anda ortadan kaybolduktan sonra uğursuz ve ölümcül doğaüstü güçler tarafından istila edilir. Önemsediğiniz her şeyi kurtarmak ve halkın kayboluşunun arkasındaki karanlık gizemi çözmek için savaşırken güçlü paranormal yeteneklere sahip olun ve onları geliştirin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim