Anlık Bildirim

Giriş seviyesi Kindle yenilendi: Sonunda USB-C ile geliyor

Amazon’un sevilen e-kitap okuyucusu Kindle yenilendi. Giriş seviyesi Kindle, artık daha yüksek çözünürlüklü ekran, daha yüksek depolama ve USB-C girişi ile geliyor.

E-kitap okuyucular arasında en popüler isimlerden olan Amazon, giriş seviyesi Kindle modelini güncelledi. Yeni Kindle modeli, önceki nesil Kindle Paperwhite özellikleri ve USB-C girişi ile geliyor.

 300ppi ekran ve 16GB depolama alanı

Amazon’un sevilen ürünü giriş seviyesi Kindle, en son 2019 yılında güncellenmişti. Fiyat performans anlamında gayet sevilen ürün, 3 yılın ardından sonunda yenilendi. Yeni Kindle, önceki nesildeki 167 ppi ekranı 300 ppi ekran ile değiştiriyor. Yüksek çözünürlüklü ekranın dışında Kindle, 16GB depolama alanı ve USB-C girişi ile geliyor.

Amazon, ilk kez geçtiğimiz yıl Kindle Paperwhite’ı USB-C girişi ile güncellemişti. Giriş seviyesi Kindle’ın da USB-C ile yenilenmesinin ardından Kindle Oasis, yakında USB-C ile yenilenecektir. Giriş seviyesi Kindle’ı temel alan Kindle Kids de aynı özellikler ile güncellendi. Siyah ve lacivert seçenekleri ile gelen Kindle, 99 dolar fiyat etiketi ve 4 ay Kindle Unlimited üyeliği ile ABD’de satışa çıktı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim