Anlık Bildirim

Google Chrome'a büyük değişiklikler geliyor: İşte yeni özellikler

Google Chrome kullanıcılarının yıllardır beklediği değişiklik sonunda geldi. Yeni güncellemeyle indirme çubuğu tamamen yenilendi. Ancak, tek yenilik bu değil.   
Google Chrome'a büyük güncelleme Tam Boyutta Gör
Google Chrome tarayıcıda indirilen dosyalar alttaki çubukta görünür ve bu, kullanıcıların yıllardır değişmesini istediği bir görünüm. Google, popüler web tarayıcıda beklenen değişikliği sonunda yaptı. Chrome’un indirme çubuğu modern ve kolay erişilebilir hale getirildi. Ayrıca mobil tarafta da aramaya yönelik iyileştirme söz konusu.

Trend aramalar, Dokun ve Ara, Daha fazla öneri

Chrome mobil tarayıcı, bir web sayfasında artık trend olan aramalar adında bir kategori gösteriyor ve yazma sırasında öneriler (artık altı yerine on öneri gösteriliyor) çıkarıyor. Benzer şekilde, bir sitedeyken URL bölümüne dokunulduğunda aşağıda ilgili aramaların listelendiği yeni bir kategori gösteriliyor. Ayrıca yazıdaki bir kelimeye dokunarak istenilen başka konular hakkında bilgi almak için Dokun ve Ara özelliği eklendi.

Yepyeni indirme çubuğu

Google Chrome güncelleme yeni indirme çubuğu Tam Boyutta Gör
Chrome masaüstünde yıllardır beklenen yeniliği getirdi. Ekranın alt kısmında beliren ve rahatsız edici olan indirme çubuğu kaldırıldı. İndirilenler artık tarayıcının sağ üst köşesinde kullanıcı hesap resminin hemen yanında gösteriliyor. Bir dosya kaydedildiğini simgenin etrafında bir daire beliriyor ve indirme işlemi tamamlandığında maviye dönüyor. Butona tıklandığında son 24 saat içinde kaydedilenler çıkıyor. Yeni görünüm, dosyanın indirilmesini durdurmayı, devam ettirmeyi, iptal etmeyi veya yeniden indirmeyi kolaylaştırıyor. Şüpheli indirmelerde, Chrome her zamanki gibi uyarıda bulunuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9114 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google chrome, google ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim