Anlık Bildirim

Google Fotoğraflar artık gizli klasördeki fotoğrafları da yedekleyecek

Google Fotoğraflar, kullanıcıların özel fotoğraflarını toplayabildiği kilitli klasör adında bir özellik sunuyor. Ancak bu klasördeki resimler buluta yedeklenmiyor. Yeni sürüm bunu değiştirecek. 
google fotoğraflar kilit klasör yedekleme Tam Boyutta Gör
Google, kullanıcıların ana sayfada görünmesini istemediği fotoğrafları gizlemesine imkan tanıyan kilit klasör özelliğini iki yıl önce Fotoğraflar uygulamasına eklemişti. Kilitli klasöre aktarılan fotoğrafları görebilmek için kimlik doğrulamadan geçmek gerekiyor. Özel fotoğrafları gizli tutmak için harika bir özellik ancak şöyle bir sorun var; Kilitli klasördeki fotoğraflar buluta yedeklenmiyor. 

Google Fotoğraflar 6.23 sürümünde kilitli klasördeki fotoğrafların ve videoların buluta yedeklenmesi için bir ayar eklendiği ortaya çıkarıldı. Bu özellik, uygulamanın son sürümünde mevcut değil ancak keşfedilen ayarlar sayfası özelliğin çıkacak yeni sürümde olacağını gösteriyor.

Google'ın mevcut açıklaması şu yönde: "Telefona kaydedilen kilitli klasördeki öğeler, kablo veya bulut veri aktarımları sırasında diğer cihazlara taşınmaz. Fotoğraflar uygulamasını kaldırır veya verilerini silerseniz, kilitli klasörünüzdeki tüm öğeleri kaybedersiniz. Bu öğeleri kaydetmek için, değişiklik yapmadan önce Kilitli Klasör'den kaldırın."

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim