Anlık Bildirim

Google klavye uygulaması Gboard, en çok beklenen özelliğe kavuşuyor

Popüler klavye uygulamalarından Gboard'a en çok ihtiyaç duyulan özelliklerden biri geliyor. Kullanıcılar, sildikleri yazıyı kolayca geri alabilecek.             
google gboard klavye geri al özelliği geliyor Tam Boyutta Gör
Gboard, Android ve iPhone’da en çok kullanılan üçüncü parti klavye uygulamalarından biri. Yazmayı kolaylaştıran ve hızlandıran birçok harika özellik sunan Gboard’a eklenecek yeni özellik belli oldu. Kullanıcılar, geri al butonuna dokunarak yanlışlıkla sildikleri yazıyı geri getirebilecek.

Google Gboard'a geri al özelliği geliyor

Telefonda bir şey yazdığınızda genelde yalnızca kullandığınız uygulamada geri al düğmesi varsa sildiğiniz bir metni geri alabilirsiniz. Örneğin, Google Keep'te geri alma düğmesi var ancak bazı uygulamalarda bu buton yok; bir şeyi sildiğinizde tekrar yazmaktan başka şansınız yok. Ancak Gboard'un geri alma düğmesiyle herhangi bir uygulamada girdiğiniz metni geri alabileceksiniz. Buton, klavyedeki bir menüde gizli ancak daha kolay erişim için taşınabilecek. Bu şekilde, yazarken yaptığınız hataları hızlıca düzeltebileceksiniz.

Gboard geri al özelliği henüz tüm kullanıcılara açılmadı. Yalnızca Gboard'un yeni özelliklerini test eden az sayıda kullanıcıya açılmış durumda. Klavyenin yeni özelliği genel kullanıma ne zaman açılacak bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15630 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim