İnternet ve sosyal medya devlerinin zaman zaman politikaları nedeniyle devasa tazminat cezalarına çarptırıldığını görüyoruz. Yakın zamanda Google’a açılacak davada tarihi bir tazminat cezası isteniyor.
Google’a tarihi tazminat gelebilir
Google’ın ülkemiz de dahil pek çok ülkede eleştirildiği konu adaletsiz reklam politikaları. Hatırlanacağı üzere ülkemizde arama sonuçlarında yan kısma çıkan ve Google tarafından hazırlanan fiyat karşılaştırma kartları iptal edilmişti.
İngiltere ve Hollanda’da kısa süre içerisinde açılacak olan tazminat davaları yine firmanın adaletsiz reklam politikalarını hedef gösteriyor. Özellikle web sitelerinde yer alan banner tarzındaki reklam alanlarına müdahale ederek yayıncıları ve site sahiplerini mağdur ettiği iddia ediliyor.
İngiltere’de dava web site sahipleri için açılacak. Hollanda ise mağdur olan tüm yayıncıları davaya katılmaya çağırıyor. Davada istenen miktar 25 milyar Avro civarında ve tüm Avrupa Birliği çapında geçerli olması isteniyor. Google ise davacıları fırsatçılık ve manipülasyonla suçluyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.