Anlık Bildirim

Google Maps, 10 milyar indirme sayısına ulaştı

En popüler ve başarılı harita-navigasyon uygulaması olan Google Maps, yalnızca Android dünyasında bile 10 milyar indirme sayısına ulaştı. Google Maps, popülerlik kazanmaya devam ediyor.

Google Maps, 10 milyar indirme sayısına ulaştı Tam Boyutta Gör

Google’ın başarılı ve popüler navigasyon-harita uygulaması yükseklere oynamaya devam ediyor. Google Maps, Play Store’da 10 milyar indirme sayısını geçti. 10 milyar indirme sayısını yakalayan yalnızca 2 uygulama daha bulunuyor: Youtube ve Google Play Services.

Google Maps’ın başarısının en büyük kaynağı ise, Maps’in Google Play Servislerine sahip her Android 10 ve üzeri sürüme sahip telefonda yüklü gelmesi. Ancak Google Maps, yine de Android ve iOS üzerinde milyarca kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Google Maps’in Android Go versiyonu ise, yakın zamanda 500 milyon indirmeye ulaştı. Maps Go, ileri web uygulaması olarak geliştirilmiş ve orijinal Maps’e göre 100 kata kadar daha az depolama alanı istiyor.

Google Maps, 10 milyar indirme sayısına ulaştı Tam Boyutta Gör

Google Maps, büyük başarılarını kutlarken de güncellenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda arttırılmış gerçeklik destekli navigasyon, karanlık tema, toplu taşıma verileri ve çevre dostu yön seçenekleri gibi özellikleri bünyesine ekleyen Google Maps, uzun bir süre en popüler harita uygulaması olarak kalacak gibi gözüküyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8509 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google maps, google haritalar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim