Anlık Bildirim

Google Mesajlar, iMessage tepkilerini destekleyecek

Google, Mesajlar uygulamasında iMessage tepkilerinin Android kullanıcılarında yazı olarak görünmesinin önüne geçmek için çalışmalar yürütüyor.                   

Google Mesajlar'a iMessage tepkileri desteği geliyor Tam Boyutta Gör

Google Mesajlar'ın en son sürümünde ortaya çıkarılan bir koda göre uygulamada iMessage'ın tepkiler özelliği desteklenecek. iMessage tepkileri, Google Mesajlar'da karşılık gelen emojiyle gösterilecek.

Bir iPhone kullanıcısı mesajlaşma sırasında bir mesaja tepki verirse bu tepki yine bir iPhone kullanıcısında aynı şekilde gösteriliyor ancak Google Mesajlar bu durumu desteklemediği için Android kullanıcıları sadece bir yazı olarak bu tepkileri görebiliyor. Bu durumun sebebi ise RCS iOS'ta, iMessage ise Android'de desteklenmediği için mesajlar SMS olarak iletiliyor.

Google Mesajlar'da iMessage tepkileri

9to5Google tarafından Google Mesajlar'ın en yeni beta sürümünde iMessage tepkilerinin emoji olarak gösterilmesine dair ipuçları bulundu. iOS cihazdan verilen tepkiler Android cihazlarda benzer emojiler olarak gösterilecek.

Google Mesajlar'da, bir mesajın tepkisine dokunulduğunda uygulama, mesajın iPhone'dan çevrildiğini gösterecek. Özellik şu an için yaygın kullanıma sunulmadı ve uygulamaya ne zaman dahil edileceğine dair bir bilgi henüz bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim