Anlık Bildirim

Google Pixel 5 render görselleriyle karşımıza

Arama devi Google'ın yeni akıllı telefon modeli Pixel 5'in render görüntüleri paylaşıldı. Görünen o ki Google Pixel 5, hiç de yabancı olmadığımız bir tasarımla gelecek.

Google Pixel 5 render görselleriyle karşımıza Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde Pixel 4a modelini duyuran Google, bu kez de Pixel 5 ile gündeme geldi. Ekim ayında duyurulacağı söylenen telefon, isabetli sızıntı kaynağı Onleaks tarafından paylaşılan render görselleriyle kendini ele verdi.

Pixel 4a ile benzer tasarım

Google Pixel 5, arka tarafta yer alan kare şeklindeki kamera bölmesi ve delikli ekranıyla Pixel 4a'yı andırsa da arka tarafındaki dokulu yüzeyiyle farklılaşabiliyor. Bu sayede telefonun parmak izlerini daha az göstereceğini söyleyebiliriz. 

Google Pixel 5 render görselleriyle karşımıza Tam Boyutta Gör

5,7 ila 5,8 inç boyutlarında QHD+ çözünürlüklü bir ekrana ev sahipliği yapacağı konuşulan Pixel 5'in Snapdragon 765 yonga setinden güç alması bekleniyor.

Google'ın fiyatı düşürebilmek adına Snapdragon 865'e yanaşmadığı konuşulurken, en az 6 GB RAM'in de bu yongaya eşlik etmesi bekleniyor. Batarya tarafında ise 3080 mAh kapasiteli bir bataryanın yer alacağı söyleniyor. Google Pixel 5'in ekim ayında Pixel 4a 5G ile birlikte tanıtılması bekleniyor.

Google Pixel 5 render görselleriyle karşımıza Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim