Anlık Bildirim

Google Pixel 5a'nın yüksek kalitede görselleri ortaya çıktı

Teknoloji üreticisi Google'ın önümüzdeki dönemde piyasaya sürmeye hazırlandığı Pixel 5a akıllı telefonun nasıl bir tasarımla geleceği belli oldu.

Google Pixel 5a'nın yüksek kalitede görselleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Google henüz orta bütçeli Pixel 5a akıllı telefonunu açıklamadı ancak güvenilir sızıntı hesaplarından OnLeaks, cihazın yüksek kaliteli görüntülerini yayınladı. Sızıntılar cihazın tasarımına ek olarak, bazı teknik özelliklerini de ortaya koyuyor.

Ağustos ayında tanıtılabilir

Sunulan görüntülere bakıldığında, Google Pixel 5a, tasarım olarak selefine benziyor. Geniş bir alt ekran çerçevesi ve sol üst köşede selfie kamerası için bir delik. Ancak Pixel 4a'dan farklı olarak kare arka kamera ünitesi bir değil iki sensör içeriyor. Muhtemelen 12 megapiksellik bir ana sensör ve ultra geniş açılı optiklere sahip 16 megapiksellik bir ikincil sensör olacak.

Google Pixel 5a'nın yüksek kalitede görselleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Şirket içinden gelen haberlere göre, cihaz FullHD+ çözünürlüğe sahip 6.2 inç OLED ekranla donatılacak. Cihazın arka kapağında ise bir parmak izi tarayıcısı bulunacak. Akıllı telefonun diğer özellikler arasında 3,5 mm kulaklık girişi ve stereo hoparlörler de mevcut. Söylentilere göre, Google Pixel 5a'nın piyasaya sürülmesi bu yıl Ağustos ayında Android 12'nin ilk kararlı yapısının piyasaya sürülmesiyle eşzamanlı olarak gerçekleşecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim