Anlık Bildirim

Google Pixel 7 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı

İkinci nesil Tensor işlemciden güç alacak Google Pixel 7 Pro'nun tasarımını ortaya koyan ilk render görseller sızdırıldı. Görsellere göre Google, Pixel 6 Pro'daki tasarımı koruyor.

Google Pixel 7 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Mobil cihazlar ile ilgili yaptığı sızıntılarıyla tanıdığımız Steve Hemmerstoffer (OnLeaks), Google Pixel 7 Pro'nun render görsellerini yayınladı. Görsellerdeki tasarıma göre Google Pixel 7 Pro, Pixel 6 Pro'yu anımsatabilir.

Google Pixel 7 Pro'nun muhtemel tasarımı

Google Pixel 7 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Google Pixel 7 Pro'nun nasıl olacağına dair ilk izlenimleri OnLeaks'in Twitter'da paylaştığı görseller oluşturuyor. Cihazın 163 x 76,6 x 8,7 mm boyutlarında olması bekleniyor. Yani Pixel 6 Pro'ya kıyasla daha geniş ve biraz daha kısa bir tasarıma sahip olabilir.

Google Pixel 7 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Resimlerde Pixel 7 Pro'nun arkasındaki üç kamera garip bir şekilde büyük görünüyor. Arka kameralar geniş açılı kamera, periskop telefoto kamera ve ultra geniş açılı kameradan oluşabilir. Ayrıca Pixel 6 cihazlarının üstünde bulunan mmWave antenini barındıran şeridin Pixel 7 Pro'da cihazın yan tarafında olabileceği de olası ihtimaller arasında. 

Google Pixel 7 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Cihazın ön tarafında görünen OLED ekranının üst kısmında bir selfie kamerası bulunuyor. Pixel 6 Pro'daki gibi kavisli bir kenar tasarımına sahip olan Pixel 7 Pro'nun sol tarafında sim kart yuvası görünürken sağ tarafında ise ses tuşları ve güç tuşu görünüyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim