Anlık Bildirim

Pixel telefon sahipleri için resmi Android 12 kullanıma açıldı

Google, büyük yenilikler ve stabil bir performans sunacak Android 12 sürümünü Pixel telefonları için kullanıma sundu. Yeni güncellemenin önümüzdeki aylarda diğer Android telefonlara gelmesi bekleniyor

Google Pixel sahipleri için resmi Android 12 kullanıma açıldı Tam Boyutta Gör

Yazılım devi Google, saf Android deneyimi sunduğu Pixel akıllı telefonları için resmi Android 12 sürümünün kullanıma açıldığını duyurdu.

Daha stabil ve akıcı bir deneyim

Pixel 3 ve üzeri telefonlar için sunulan güncelleme, Google’ın ''Material You'' tasarım dilini kullanan tamamen yeni bir kullanıcı arayüzüne sahip. Bununla beraber özelleştirilmiş renk paleti ayarlamaları, daha akıcı animasyonlar ve daha stabil bir işletim sistemini beraberinde getiriyor.

Güvenlik tarafında gizlilik odaklı ''Private Compute Core'' özelliğini getiren yeni güncelleme, bulut üzerinden veri göndermek yerine makine öğrenimi görevlerini doğrudan cihaz üzerinden gerçekleştirecek. Ayrıca 24 saat içerisinde hangi uygulamaların belirli izinleri kullandığına dair Gizlilik Panosu özelliğini de barındırıyor.

Android 12, birçok telefon markası tarafından beta kullanımına açılmış durumda ve önümüzdeki aylarda resmi sürümlerinin paylaşılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim