Anlık Bildirim

Google Pixel Tablet'in yüksek kaliteli basın görseli ortaya çıktı

Arama devi Google önümüzdeki hafta düzenleyeceği konferansta yeni tabletini tanıtacak. Güvenilir bir kaynak çıkışına sayılı günler kalan Google Pixel Tablet'in basın görselini paylaştı.
Google Pixel Tablet'in basın görseli ortaya çıktı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Google yeni tabletini 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Google I/O 2023 konferansında tanıtacak. Ekinliğe sayılı günler kala sızıntı kaynağı Evan Blass, Pixel Tablet'in yeni bir basın görselini yayınlayarak cihazın ön yüzünün tasarımını ortaya çıkardı.

Yayınlanan görüntü tabletin oldukça kalın ekran çerçevelerine sahip olduğunu gösteriyor. Ön kamera, cihaz yatay şekilde tutulduğunda üste gelecek şekilde yan çerçeveye yerleştirilmiş. USB Type-C bağlantı noktası ve iki adet hoparlör ızgarası da görülebiliyor.

Google Pixel Tablet'in basın görseli ortaya çıktı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör

Google Pixel Tablet fiyatı

Google Pixel Tablet dört renk seçeneğiyle sunulacak. Ayrıca porselene benzer bir nano-seramik kaplamaya sahip geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış alüminyum bir gövdeye sahip olacağı belirtiliyor. Arka panelinde tek bir kamera görev yapacak.

Cihazla ilgili Google Tensor G2 işlemci, 8 GB RAM, 8 MP ön kamera, 8 MP arka kamera ve Android 13 işletim sistemi de konuşuluyor. Google Pixel Tablet'in 128 GB depolama alanına sahip temel sürümü 600 ila 650 euro arasında bir fiyatla satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim