Anlık Bildirim

Google Play Store'a Shorts stili videolar geliyor

Google Play Store'a kullanıcıların en yeni ve en iyi Android uygulamalarını ve oyunlarını keşfetmelerine yardımcı olacak yeni video alanı geliyor: The Play Report.
google play store the play report youtube shorts Tam Boyutta Gör
Google Play Store’da listeler ve önerilenlere ek olarak, en iyi ve en yeni uygulama ve oyunları ön plana çıkaracak videolar “The Play Report” bölümü geliyor. YouTube Shorts video serisi, Google’ın gizli cevherler olarak adlandırdığı geri planda kalmış harika uygulamaları da keşfetmeyi kolaylaştıracak.

YouTuber'lar da katkı sağlayacak

Google Play’deki yeni ve popüler Android uygulamaları ve oyunların tanıtılacağı seri, Google çalışanları ve YouTube içerik üreticileri dahil olmak üzere dönüşümlü olarak uzman seslerden oluşan bir ekip tarafından sunulacak. Bu videolar Play Store’un üst kısmında kaydırılabilir menü şeklinde belirgin bir biçimde görünecek ve her dikey küçük resmin altında uygulamanın adı gösterilecek. Video görüntülendiğinde, oynatıcının hemen alt kısmında “yükle” bağlantısı çıkacak.

Google Play Store, listelerde normal videolara ek olarak YouTube Shorts videoları içerecek gibi görünüyor. Yeni video alanı ilk olarak Amerika’daki kullanıcılara açıldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim