Anlık Bildirim

Google'ın Epic Games'i kontrol altına alabilmek için Tencent ile işbirliği yapmaya çalıştığı ortaya çıktı

Apple ve Epic Games arasındaki dava sebebiyle gizli dosyalar çıkmaya devam ediyor. Bu kez çıkan gizli bilgi ise yine Google ile Epic Games'in arasındaki durum ile ilgili.

Google, Tencent ile işbirliği yaparak Epic Games'i almak istemiş Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıldan bir süredir Epic Games ve Apple arasında bir dava var. Her ne kadar bu davada başroller Epic ve Apple olsa da Google'ın da Epic Games'i bitirmek için birkaç kez hamle yaptığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz saatlerde ise yeni bir rapor ortaya çıktı.

Google, Tencent ile İşbirliği Yapmak İstemiş

Geçtiğimiz hafta çıkan haberlerde Google'ın, rekabeti sonlandırmak için Epic Games'i satın almaya çalıştığı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise bu olayların sonrasında neler olduğu ortaya çıktı. Çıkan belgelere göre Google, Epic Games'i satın alamayacağını anlayınca bir başka büyük oyun şirketi Tencent ile bağlantı kurup işleri bambaşka bir noktaya taşımak istemiş.

Riot Games'in direkt sahibi olan; Ubisoft, Remedy Entertainment ve Activision Blizzard gibi şirketlerde de hissesi olan Tencent, Epic Games'ten de %40'lık hisseye sahip. Google da Epic Games'i satın alamayacağını anlayınca, Tencent ile işbirliği yaparak şirketin kontrolünü kurucu ve CEO Tim Sweeney'den almak istemiş.

Tüm bu davaların sonucu nereye bağlanacak belirsiz ancak şirketlerin gerçekten çok çirkin hamlelere başvurduğu aşikar. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim