Anlık Bildirim

Youtube'un akıllı telefon arayüzü değişiyor: İşte yeni tasarımı

Yakın zamanda Gmail'in arayüzü üzerinde değişikliğe giden Google, şimdi de iOS ve Android'de bulunan Youtube uygulamasının oynatıcı arayüzünü değiştirecek. İşte yeni arayüz hakkında ilk detaylar.

Google, Youtube uygulamasının arayüzünde değişikliğe gidiyor Tam Boyutta Gör

Yakın zamanda Gmail uygulamasında görünüm değişikliklerine giden Google, uygulamalara kullanışlı yeni özellikler eklemeyi sürdürüyor. Şirket şimdi de popüler video izleme platformu Youtube'un mobil sürümü için yeni bir arayüz güncellemesi paylaşacak.

Tam ekran deneyimini geliştirecek

Paylaşılan yeni görsellerden yola çıktığımızda değişen arayüzün oldukça sade ve kullanışlı olduğunu söyleyebiliriz. Bununla birlikte sol tarafa konumlandırılan yeni sekmeler kullanıcıların yorumlar kısmına ulaşmalarını kolaylaştırırken, videolar hızlı bir şekilde oynatma listesine eklenebilecek. Tam ekran modunun sağ tarafında ise daha fazla video önerileri sekmesi yer alacak.

Youtube üzerinden müzik dinleyen kullanıcılar için ayrıca dinleme kontrollerini içeren bir sekme ile gelecek yeni arayüz, YouTube uygulamasının 17.03.35 sürümü ile kullanıcılara sunulacak. ilk olarak Android cihazlar için paylaşılacak yeni güncellemenin iOS cihazlara ne zaman geleceği henüz bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9156 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube, Teknoloji Haberleri ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim