Anlık Bildirim

GoPro HERO10 Black çıtayı yükseltmeye geliyor

GoPro HERO10 Black yeni amiral gemisi 5.3K 60fps çözünürlüğe çıkarken daha hızlı kablosuz bağlantılar, 45 dereceye kadar ufuk hizalama gibi yeniliklerle geliyor.

GoPro HERO10 Black tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Aksiyon kamerası dendiği zaman akla ilk gelen isim GoPro bir süre ürün stratejisi nedeniyle hayal kırıklığı yaşatsa da son amiral gemilerinde elinden geldiği kadar eleştirileri gidermeye çalışıyor. GoPro HERO10 Black bu açıdan ses getirecek diyebiliriz. 

GoPro HERO10 Black özellikleri ve fiyatı

GoPro HERO10 Black aksiyon kamerası önceki neslin eksik noktalarını gidererek daha akıcı bir tecrübe sunmayı amaçlıyor. 23MP çözünürlüğünde bir sensör sahip olan kamera yeni GP2 görüntü işlemcisinin de yardımıyla çekim kalitesini bir hayli arttırmış. 

5.3K çözünürlükte 60fps, 4K çözünürlükte 120fps ve 2.7K çözünürlükte 240fps kayıt seçenekleri çıtayı yukarı çekiyor. 23MP çözünürlüğün yanında 5K videolardan 19.6MP sabit görüntü de alabiliyor. Canlı yayınlarda Full HD çözünürlük sunuluyor. Vizör ekran daha akıcı iken arka düzenleme ekranı da daha hassas bir dokunmatiğe sahip. 

GoPro HERO10 Black Tam Boyutta Gör

HyperSmooth 4.0 yazılımı çok daha yüksek kare hızlarında sabitleme yapabiliyor. Hareketli anlarda videoları dikey eksende hizalayan özellik de çalışma açısını 45 dereceye kadar çıkarmış. Bu özellik 4K 60fps veya 2.7K 120fps olarak çalışıyor. 

Bluetooth, GPS ve WiFi bağlantıları ile pek çok fonksiyonu kaynak cihaz olmadan yerine getirebilen GoPro HERO10 Black modeli 499$ fiyat etiketine sahip. Aylık 5 dolarlık aboneliği alırsanız bu kez kamera 399$ oluyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim